ARRANGEMENTET ER UDSOLGT.

 

Fredag d. 8. juni, kl. 18.00 i Kastellet

v/ Eskil Berger, Kompagnichef ved Den Kongelige Livgarde

Efter tolv år ved Livgarden og tre udsendelser, bl.a. til Afghanistan som kompagnichef, valgte Eskil Berger at søge mod varmere himmelstrøg i Centralamerika for at starte en kakaovirksomhed. Dette førte til succes og fiasko og langsom succes igen, for atter at føre ham hjem til Livgarden. Han har netop udgivet bogen “Crazy Coy” om sin udsendelse med C-COY i Helmand.

Dette er historien om, hvordan det er komme hjem fra en skarp mission, og hvordan man vænner sig til den civile virkelighed. Men også om vedholdenhed, mod og eventyrlyst, og hvad der kan ske, hvis man vælger at tage udfordringer op, selvom de er dødsensfarlige.

Arrangementet er venligst sponsoreret af Spar Nord Fonden.

 

Praktisk information

Arrangementet afholdes fra kl. 18.00 – 22.00 i Gl. Varmecentral i Kastellet 1, 2100 København Ø.

I løbet af aftenen serveres let mad og drikke.

Deltagelse er gratis, men da vi kun har et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig. Du tilmelder dig arrangementet ved at trykke på linket “Tilmeld dig her”.

Da vi forventer stor deltagelse, bedes du venligst huske at afmelde dig, hvis du skulle blive forhindret i at komme, så andre kan få glæde af din plads. Tak.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@soldatenshus.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig.

 

NB: ARRANGEMENTET ER UDSOLGT


GENEREL INFORMATION OM ARRANGEMENTER I SOLDATENS HUS

Soldatens Hus afholder løbende arrangementer i Kastellet. Arrangementerne starter kl. 18.00 og indledes med en aktivitet, som eksempelvis er et foredrag, en paneldebat eller andet. Alle aktiviteter har fokus på udfordringer relateret til soldaterlivet.

I løbet af aftenen serveres en sandwich og øl/vand samt kaffe/the og chokolade. Der vil være mulighed for networking med de andre deltagere indtil kl. 22.00, hvor Huset lukker.

Arrangementerne finder sted i Kastellet i København. På sigt forventer vi også at afholde arrangementer i Aalborg.

Det koster 50 kr., incl. mad og drikkevarer, at deltage i et arrangement. Vi tager desværre ikke imod Dankort, men det er muligt at vælge at betale kontant eller bruge MobilePay (4223 9223/Husk navn i beskedfeltet).

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding er derfor nødvendig. Du tilmelder dig arrangementerne ved at trykke på linket “Tilmeld dig her” under arrangementet, du vil deltage i. Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@soldatenshus.dk, hvis du har nogle spørgsmål.


Hvis du vil holde dig opdateret om kommende arrangementer kan du følge vores virksomhedssider på Facebook og LinkedIn, tilmelde dig nyhedsbrevet eller blive medlem af foreningen. Som medlem har du mulighed for at tilmelde dig arrangementerne før alle andre og derigennem sikre dig en plads.


LØBENDE AKTIVITETER I SOLDATENS HUS

Skudsmål – En fotoudstilling

Soldatens Hus arbejder for at give den civile befolkning et unikt og personligt indblik i soldaternes erfaringer under udsendelse. Et foto kan ofte formidle mere end ord, og derfor skaber Soldatens Hus en fotoudstilling, hvor soldaterne har mulighed for dele dét billede fra deres mission, som bedst skildrer deres oplevelse af at være udsendt med Forsvaret. Vi kalder fotoudstillingen for ”Skudsmål”, hvilket betyder at afgive sin personlige vurdering af – i dette tilfælde – soldatens egne oplevelser og erfaringer med at være udsendt.

Fotoudstillingen vil indgå som en fast bestanddel af Soldatens Hus’ arbejde for at fremme offentlighedens forståelse af en udsendt soldats erfaring og oplevelse.

Soldatens Hus indsamler på nuværende tidspunkt billeder til ”Skudsmål” og vil i den forbindelse rigtig gerne have det billede, som du mener bedst repræsenterer din oplevelse under udsendelse. Når du indsender billedet skal det suppleres med en angivelse af navn, funktion under udsendelse, mission og år, samt et par ord om hvordan du anvender dine militære færdigheder og kompetencer i dag enten civilt eller i Forsvaret. Derudover er du også meget velkommen til at knytte en historie, erfaring eller en indsigt, du har fået i forbindelse med oplevelsen til billedet. Det kan også være noget helt fjerde, som er vigtigt for dig at knytte til dit billede.

Hvis vi vælger dit billede til at indgå i ”Skudsmål”, vil det blive udstillet sammen med en info-planche indeholdende de oplysninger, som du har givet.

Du sender dit billede via www.wetransfer.com med modtageradressen kontakt@soldatenshus.dk. I feltet ”message” kan du indføre navn, funktion, mission, år, anvendelse af militære færdigheder i dag, samt hvad du ellers måtte ønske at beskrive i forbindelse med billedet. Billedet skal være i så høj opløsning som muligt og altid sendes i faktisk størrelse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, kan vi kontaktes på kontakt@soldatenshus.dk.