Onsdag d. 18. og torsdag d. 26. april, fra kl. 17.00-22.00 i Kastellet

2-dages workshop ved direktør og partner i Leaders, Lars Frisk Rossen, der er tidligere kompagnichef ved Livgarden.

Du lærer alt om den typiske rekrutteringsproces, dit CV, din LinkedIn profil – og ikke mindst, hvordan du forklarer og sælger dine kompetencer i et civilt sprog, både skriftligt og verbalt. For at få et optimalt udbytte af workshoppen forudsættes deltagelse begge dage.

Max antal deltagere: 16.

Praktisk information

Workshoppen afholdes fra kl. 17.00-22.00 i Kastellet 1, Glücksborg mødelokale, 2100 København Ø.

I løbet af aftenen serveres let mad og drikke.

Deltagelse koster 100 kr, hvilket inkluderer testmateriale og forplejning begge dage. Du tilmelder dig workshoppen ved at trykke på linket “Tilmeld dig hér”.

Bemærk at tilmelding først er bindende, når vi har modtaget din indbetaling på MobilePay 4223 9223 (husk navn i beskedfeltet) eller ved overførsel til Danske Bank, regnr: 9570, kontonr: 0011728138. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@soldatenshus.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig hér

Lørdag d. 5. maj, kl. 10.00 – 18.00 i Utzon Center, Aalborg

Program for konferencen

 09.00: Ankomst og registrering

10.00: Velkomst v/ Anne Lillelund, formand for Soldatens Hus

10.15: Åbningstale v/ forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen

10.30: Soldatens styrker i det civile v/ Morten Kvist Carl, Global direktør for Compliance & Quality hos Trust Pilot, tidligere jægersoldat og frømand.

For soldater kan overgangen til et liv i det civile være præget af deres baggrund. Mange savner kammeratskabet, indforståetheden og det helt særlige fællesskab, der opstår i missionsområdet og Forsvaret. Vær med, når Morten Kvist Carl fortæller om de udfordringer, han har mødt ved overgangen til det civile, og hvordan han bruger sine militære styrker uden for hegnet.

11.30: Frokost

12.30: Finskytterne vender tilbage v/ journalist Jimmy Solgaard og finskytterne Søren Guldager og Kasper Madsen.

De to tidligere finskytter Kasper ”Kne” Madsen og Søren W. Guldager fra ”Finskytterne” på Radio24syv har tilsammen været udsendt 11 gange. Senest til Afghanistan i 2008. Sammen med journalist Jimmy Solgaard vil de forsøge at finde ud, hvad det vil sige at være veteran i Danmark – og hvad man stiller op med de civile.

14.00: Kaffepause

14.30: Yderligere information tilgår

15.40: Afslutning v/ Anne Lillelund, formand for Soldatens Hus

16.00: Networking og servering af øl/vand og snacks.

 

NB: Bemærk, at der kan forekomme ændringer i programmet.

Praktisk information

Konferencen afholdes i Utzon Center, Slotspladsen 4 i Aalborg. Du kan registrere dig fra kl. 9.00.

I løbet af dagen serves let morgenmad, frokost, kaffe/kage og snacks.

Deltagelse koster 50, incl. forplejning. Vi har et begrænset antal pladser, og derfor er tilmelding nødvendig. Du tilmelder dig konferencen ved at trykke på linket “Tilmeld dig hér”.

Bemærk at tilmelding først er bindende, når vi har modtaget din indbetaling på MobilePay 4223 9223 (husk navn i beskedfeltet) eller ved overførsel til Danske Bank, regnr. 9570, kontornr. 0011728138. Fristen er søndag d. 22. april. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@soldatenshus.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig hér

GENEREL INFORMATION OM ARRANGEMENTER I SOLDATENS HUS

Soldatens Hus afholder løbende arrangementer i Kastellet. Arrangementerne starter kl. 18.00 og indledes med en aktivitet, som eksempelvis er et foredrag, en paneldebat eller andet. Alle aktiviteter har fokus på udfordringer relateret til soldaterlivet.

I løbet af aftenen serveres en sandwich og øl/vand samt kaffe/the og chokolade. Der vil være mulighed for networking med de andre deltagere indtil kl. 22.00, hvor Huset lukker.

Arrangementerne finder sted i Kastellet i København. På sigt forventer vi også at afholde arrangementer i Aalborg.

Det koster 50 kr., incl. mad og drikkevarer, at deltage i et arrangement. Vi tager desværre ikke imod Dankort, men det er muligt at vælge at betale kontant eller bruge MobilePay (4223 9223/Husk navn i beskedfeltet).

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding er derfor nødvendig. Du tilmelder dig arrangementerne ved at trykke på linket “Tilmeld dig her” under arrangementet, du vil deltage i. Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@soldatenshus.dk, hvis du har nogle spørgsmål.


Hvis du vil holde dig opdateret om kommende arrangementer kan du følge vores virksomhedssider på Facebook og LinkedIn, tilmelde dig nyhedsbrevet eller blive medlem af foreningen. Som medlem har du mulighed for at tilmelde dig arrangementerne før alle andre og derigennem sikre dig en plads.


LØBENDE AKTIVITETER I SOLDATENS HUS

Skudsmål – En fotoudstilling

Soldatens Hus arbejder for at give den civile befolkning et unikt og personligt indblik i soldaternes erfaringer under udsendelse. Et foto kan ofte formidle mere end ord, og derfor skaber Soldatens Hus en fotoudstilling, hvor soldaterne har mulighed for dele dét billede fra deres mission, som bedst skildrer deres oplevelse af at være udsendt med Forsvaret. Vi kalder fotoudstillingen for ”Skudsmål”, hvilket betyder at afgive sin personlige vurdering af – i dette tilfælde – soldatens egne oplevelser og erfaringer med at være udsendt.

Fotoudstillingen vil indgå som en fast bestanddel af Soldatens Hus’ arbejde for at fremme offentlighedens forståelse af en udsendt soldats erfaring og oplevelse.

Soldatens Hus indsamler på nuværende tidspunkt billeder til ”Skudsmål” og vil i den forbindelse rigtig gerne have det billede, som du mener bedst repræsenterer din oplevelse under udsendelse. Når du indsender billedet skal det suppleres med en angivelse af navn, funktion under udsendelse, mission og år, samt et par ord om hvordan du anvender dine militære færdigheder og kompetencer i dag enten civilt eller i Forsvaret. Derudover er du også meget velkommen til at knytte en historie, erfaring eller en indsigt, du har fået i forbindelse med oplevelsen til billedet. Det kan også være noget helt fjerde, som er vigtigt for dig at knytte til dit billede.

Hvis vi vælger dit billede til at indgå i ”Skudsmål”, vil det blive udstillet sammen med en info-planche indeholdende de oplysninger, som du har givet.

Du sender dit billede via www.wetransfer.com med modtageradressen kontakt@soldatenshus.dk. I feltet ”message” kan du indføre navn, funktion, mission, år, anvendelse af militære færdigheder i dag, samt hvad du ellers måtte ønske at beskrive i forbindelse med billedet. Billedet skal være i så høj opløsning som muligt og altid sendes i faktisk størrelse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, kan vi kontaktes på kontakt@soldatenshus.dk.