Bestyrelsen

Formand

Mads Jelbert Mikkelsen 

Til dagligt arbejder jeg med talent og ledelsesudvikling i Coloplast. Jeg er frivillig i Soldatens Hus, da jeg brænder for udvikling af menneskers kompetencer. Jeg oplever, at soldater i alle afskygning, og nuværende som tidligere, har et særligt kompetencesæt, som jeg gerne vil være med til at udvikle yderligere. Jeg har selv været soldat i næsten 18 år og har tre udsendelser med i min bagage.

Kasserer

Troels Enig 

Seniorsergent og stadig tjenestegørende i Forsvaret som HR-Konsulent i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Jeg er en del af Soldatens Hus, fordi jeg gerne vil være med til at fortælle Danmark alle de gode kompetencer en veteran tager med sig hjem, når man har været udsendt til verdens brændpunkter. Ligeledes for at kunne fastholde vores identitet og fælleskab som soldat og veteran – især med de veteraner som vælger at forsætte deres levevej som civil uden for forsvaret.

Pelin Akpinar

Global Supply Chain Manager i Chr. Hansen i København.

Min primære interesse som frivillig i Soldatens Hus, er at hjælpe med effektivt at støtte op omkring visionen og være med til at bygge bro mellem Forsvaret og det civile erhvervsliv. Jeg byder ind med 9 års erfaring fra den private sektor, hvor jeg sidder i supply chain, som den balanceskabende funktion mellem de salgsvendte dele og produktions- og distributionsvendte dele af en international koncern. Her er mit ansvar at sikre den rette balance mellem service og omkostninger i spændingsfeltet mellem forskellige interesser. Jeg har arbejdet med mange procesoptimeringsprojekter i løbet af årene, og har udviklet en enormt nysgerrighed for hvad der skal til for et succesfuldt tværfagligt samarbejde der skaber gode resultater og trivsel mellem mennesker. Min fascination af den militære ledelse er kun blevet forstærket samtidig med at min ledererfaring har udviklet sig i det civile.