Facebook News

1 month ago

Soldatens Hus

SOLDATENS HUS HOLDER SOMMERFERIE!

Tusind tak for den store interesse og gode deltagelse ved vores arrangementer.

Soldatens Hus holder sommerferielukket. Vores næste arrangementer bliver torsdag d. 4. oktober i Kastellet og torsdag d. 11. oktober i Aalborg. Hold øje med vores kommende arrangementer hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/ eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret.

Vi glæder os til at se dig igen i efteråret.

Rigtig god sommer!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Soldatens Hus

TAK FOR SIDST!

Et stort tak til kompagnichef ved Den Kongelige Livgarde Eskil Villarreal Berger for et særdeles vedkommende, stærkt og ærligt indlæg om at være udsendt i international mission og komme hjem til den civile virkelighed - og om hvordan han har håndteret de udfordringer, han mødte på sin vej.

Endnu engang tusind tak til Eskil Berger og til alle jer, der var mødt op. Vi håber, at I havde en dejlig aften.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Soldatens Hus

PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL SOLDATENS HUS' ARRANGEMENT FREDAG D. 8. JUNI

Kære deltager,

vi glæder os meget til at se dig i morgen i Gl. Varmecentral i Kastellet. Arrangementet starter kl. 18.00 og varer til kl. 22.00.

Adressen er Kastellet 1, 2100 København Ø. De nærmeste offentlige transportmidler er bus 1A og s-tog til Østerport st. Vedr. parkering har Kastellet kun få pladser til rådighed, og vi anbefaler derfor at parkere udenfor Kastellet. Da vi har mange deltagere, anbefaler vi at komme i god tid.

I Kastellet vil der være skiltning til Gl. Varmecentral, og man er også altid velkommen til at henvende sig til vagten.

I løbet af aftenen serveres sandwich og øl/vand m.m.

For yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt@soldatenshus.dk.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Soldatens Hus

LUKKET FOR TILMELDING

Tusind tak for den store interesse for vores netværksarrangement fredag d. 8. juni. Vi har desværre ikke flere ledige pladser, men følg med her på siden eller på www.soldatenshus.dk, hvor du kan holde dig opdateret om kommende arrangementer.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Soldatens Hus

Vi glæder os meget til at præsentere kompagnichef i Livgarden Eskil Berger i Soldatens Hus. Han har modtaget Anders Lassen legatet for at have udvist enestående mod under sin udsendelse til Afghanistan, og fordi han var "forgudet af sine folk". Eskil Berger har netop udgivet bogen "Crazy Coy" om sin udsendelse med C-COY til Helmand.

Mød Eskil Berger fredag d. 8. juni, kl. 18.00 i Soldatens Hus i Kastellet. Se hele programmet og tilmeld dig hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Soldatens Hus

Vær med, når kompagnichef i Livgarden Eskil Villarreal Berger stiller skarpt på, hvordan det er at komme hjem fra Patrol Base Line i Helmand og vænne sig til den civile hverdag, når man ikke længere sidder i støvet i Afghanistan. Det er en personlig historie om at prøve kræfter med livet.

Det sker fredag d. 8. juni, kl. 18.00 i Soldatens Hus i Kastellet. Tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Soldatens Hus

Lørdag d. 5. maj afholdt Soldatens Hus' åbningskonference i Aalborg. Hér kan du se, hvad der skete i løbet af dagen.

Næste arrangement i Aalborg bliver primo oktober. Hold øje med vores arrangementer hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Soldatens Hus

Vær med, når kompagnichef i Livgarden Eskil Villarreal Berger sætter fokus på, hvordan er det er at komme hjem fra en skarp mission, og hvordan man vænner sig til den civile virkelighed. Og hør hvorfor han efter tolv år ved Livgarden og tre udsendelser valgte at søge mod varmere himmelstrøg i Centralamerika for at starte en kakaovirksomhed.

Dette er historien om vedholdenhed, mod og eventyrlyst, og hvad der kan ske, hvis man vælger at tage udfordringer op, selvom de er dødsensfarlige.

Det sker fredag d. 8. juni, kl. 18.00 i Soldatens Hus i Kastellet. Se program og tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Her kan du tjekke vores nyheder fra Facebook.