Facebook News

SOMMER-ARRANGEMENT I SOLDATENS HUS

I Soldatens Hus glæder vi os meget til at præsentere Eskil Villarreal Berger, kompagnichef ved Den Kongelige Livgarde.

Efter tolv år ved Livgarden og tre udsendelser, bl.a. til Afghanistan som kompagnichef, valgte Eskil Berger at søge mod varmere himmelstrøg i Centralamerika for at starte en kakaovirksomhed. Dette førte til succes og fiasko og langsom succes igen, for atter at føre ham hjem til Livgarden. Han har netop udgivet bogen ”Crazy Coy” om sin udsendelse med C-COY i Helmand.

Dette er historien om, hvordan det er at komme hjem fra en skarp mission, og hvordan man vænner sig til den civile virkelighed. Men også om vedholdenhed, mod og eventyrlyst, og hvad der kan ske, hvis man vælger at tage udfordringer op, selvom de er dødsensfarlige.

Det foregår fredag d. 8. juni, kl. 18.00 i Kastellet. Se programmet og tilmeld dig hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

STYRK DIT NETVÆRK IGENNEM SOLDATENS HUS

Hør hvorfor G4S' afdelingsleder Johnny Lovén Andersen deltager ved Soldatens Hus' konference i Aalborg d. 5. maj:

"G4S er Danmarks største sikkerhedsfirma fra den private sektor. Da soldaternes kompetencer kan konverteres direkte til sikkerhedsbranchen, synes vi, at det er vigtigt at anerkende soldatens mange færdigheder, som punktlighed, ansvarsfølelse og loyalitet, der er assets, som kan konverteres direkte over i den private sikkerhedsbranche."
Johnny Lovén Andersen

Se programmet for konferencen og tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

HVORDAN ER DET GÅET FINSKYTTERNE FRA RADIO24SYV?
/HELDAGSKONFERENCE I AALBORG

Vil du vide, hvordan det er gået finskytterne Søren W Guldager og Kasper Madsen fra radioprogrammet "Finskytterne" på Radio24syv? Hør historien på Soldatens Hus' konference lørdag d. 5. maj i Aalborg, hvor Jimmy Solgaard og Finskytterne optræder live.

Hér kan du også møde formanden for InterForce Søren Gade, den tidligere jægersoldat og frømand Morten Kvist Carl og mange flere. Læs mere og tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

VÆR MED PÅ SOLDATENS HUS' NYE WORKSHOP I KØBENHAVN

I næste uge afholder vi vores første 2-dages workshop ved direktør og partner i Leaders, Lars Frisk Rossen, tidligere kompagnichef ved Den Kongelige Livgarde.

Her lærer du alt om den typiske rekrutteringsproces, dit CV, din LinkedIn profil – og ikke mindst, hvordan du forklarer og sælger dine kompetencer i et civilt sprog, både skriftligt og verbalt.

Der er få pladser tilbage, men du kan stadig nå at tilmelde dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

SES VI I AALBORG D. 5. MAJ?

Vær med, når Soldatens Hus for første gang åbner dørene i Aalborg. Vi lægger ud med en heldagskonference med fokus på soldatens styrker i det civile.

Lyt med hér, hvor Soldatens Hus' formand Anne Lillelund og vores bestyrelsesmedlem og lokale repræsentant Mads Pærregaard fortæller, hvad du kan opleve på konferencen.

Se hele programmet og tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

KLARGØRING TIL AALBORG

Soldatens Hus' formand Anne Lillelund og vores nye bestyrelsesmedlem og lokale repræsentant i Aalborg, Mads Pærregaard er i fuld gang med forberedelserne til vores heldagskonference lørdag d. 5. maj, hvor vi har fokus på soldatens styrker i det civile.

Her til interview med den lokale presse fra Migogaalborg.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

VARM OP TIL SOLDATENS HUS' KONFERENCE I AALBORG SAMMEN MED FINSKYTTERNE

Lørdag d. 5. maj stiller journalist Jimmy Solgaard sammen med finskytterne Søren W Guldager og Kasper Madsen fra Radio24syv skarpt på, hvordan man taler med civile om at være i krig og slå ihjel. Det foregår live på Soldatens Hus' heldagskonference i Aalborg.

Hør eller genhør finskytterne overtage Radio24syv (www.radio24syv.dk/programmer/finskytterne/) og lyt med, når de taler med Soldatens Hus' formand tidligere militærpsykolog Anne Lillelund om reaktioner på at slå ihjel.

Læs mere og tilmeld dig konferencen her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

KUN FÅ PLADSER TILBAGE PÅ SOLDATENS HUS' WORKSHOP

Hvordan oversætter du dine militære færdigheder til civilt sprog? Hvordan finder du et passende niveau af stillinger? Og hvad er din motivation for at forlade Forsvaret? Har du et mål i det civile?

Deltag i Soldatens Hus' 2-dages workshop d. 18. og 26. april, hvor du får svar på alle disse spørgsmål og meget mere. Læs mere og tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

NY TEASER TIL SOLDATENS HUS' KONFERENCE I AALBORG

Så er der ny teaser til Soldatens Hus' heldagskonference i Aalborg.

Her kan du bl.a. opleve formanden for InterForce Søren Gade, Nordjyllands politidirektør Anne Marie Roum Svendsen, chefen for Trænregimentet Jess Møller Nielsen og mange flere stille skarpt på soldatens styrker i det civile.

Det sker altsammen lørdag d. 5. maj i Utzon Center i Aalborg. Du kan se hele programmet og tilmelde dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Her kan du tjekke vores nyheder fra Facebook.