Facebook News

Soldatens Hus er på besøg hos tidligere udsendt soldat Ravn Konstantin Rundstrøm i Banedanmark for at klargøre til vores netværksarrangement torsdag d. 02. november, kl. 18.00.

Hér vil Ravn Rundstrøm sammen med Banedanmarks HR udviklingskonsulent Agnethe Preetzmann stå for aftenens indslag - i samarbejde med Soldatens Hus.

Fokus er på, hvordan du kan bruge dine militære færdigheder i Banedanmark. Og så får vi helt undtagelsesvist lov til at
få adgang til Banedanmarks fjernstyringscentral, hvor du kan se, hvordan Banedanmark holder styr på togtrafikken og håndterer akutte situationer.

Deltagelse er gratis, men af sikkerhedsmæssige årsager er tilmelding nødvendig. Du kan læse program og tilmelde dig hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

UDSÆTTELSE AF ARRANGEMENT

Kære alle,

Mange tak for den store interesse i forbindelse med vores arrangement "Fra krig til kongehus" ved ceremonimester Kim Kristensen, torsdag d. 7. december. Desværre er Kim Kristensen nødt til at udsætte sit foredrag pga. tjenestelige forpligtelser i Kongehuset. Det er vi rigtigt kede af, da vi havde glædet os meget, men vi planlægger at afholde et nyt arrangement i 2018.

Bliv ved med at holde øje med Soldatens Hus aktiviteter. Der følger mere information i det nye år. Og vi glæder os til virksomhedsbesøg i Banedanmark torsdag d. 02. november, kl. 18.00.

Du kan læse mere om vores arrangementer hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Som et led i videreudviklingen af Soldatens Hus mødtes formand Anne Lillelund og bestyrelsesmedlem Søren P. Østergaard i dag med Henrik Dam Kristensen, forsvarsordfører for Socialdemokratiet. Mødets fokus var Soldatens Hus' fremtidige vækst. ... See MoreSee Less

View on Facebook

VIL DU MED BEHIND THE CURTAINS?

- hvor civile ikke har adgang. Så kom med til Soldatens Hus' virksomhedsbesøg i Banedanmarks Trafiktårn, hvor du kan se, hvordan trafiklederne styrer S-banen og håndterer kritiske hændelser i fjernstyringscentralen.

Hør hvordan tidligere konstabel Ravn Konstantin Rundstrøm gik fra soldat til trafikleder. Og hvordan HR-konsulent Agnethe Preetzmann ser de militære styrker anvendt hos Banedanmark.

Det sker torsdag d. 2. november, kl. 18.00. Tilmeld dig hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kom med til Soldatens Hus' virksomhedsbesøg i Banedanmark, hvor du bl.a. kan høre, hvordan Banedanmark bruger soldatens operative færdigheder til at styre togtrafikken. ... See MoreSee Less

Virksomhedsbesøg i Banedanmark

November 2, 2017, 6:00pm - November 2, 2017, 4:00pm

VIRKSOMHEDSBESØG I BANEDANMARK Soldatens Hus’ afholder virksomhedsbesøg hos Banedanmark. Vær’ med når tidligere soldat og konstabel Ravn Konstantin Rundstrøm fortæller, hvordan han bruger sine operative færdigheder som trafikleder i Banedanmark, og hvordan du får uddannelsen som trafikleder. Og hør HR's udviklingskonsulent Agnethe Preetzmann fortælle, hvordan hun ser de militære styrker anvendt hos Banedanmark. Helt ekstraordinært får vi lov at besøge Banedanmarks fjernstyringscentral, hvor du får et unikt indblik i, hvordan trafiklederne opererer, når de styrer togtrafikken og håndterer kritiske hændelser. PRAKTISK INFORMATION Arrangementet afholdes hos Banedanmark i Trafiktårn Øst, Carsten Nieburhsgade 49, 1577 København V. I løbet af aftenen serveres let mad og drikke. Arrangementet er gratis, men af sikkerhedsmæssige hensyn er tilmelding nødvendig. Du kan tilmelde dig hér: soldatenshus.us11.list-manage.com/subscribe?u=85ef1349e8d0277e8362f7708&id=788a24a25a

View on Facebook

Stort tak til Nicklas Bjaaland for et spændende foredrag ved Soldatens Hus' arrangement: "Arbejds- og livsglæde. Find det du brænder for." Og tak til deltagerne for det gode engagement. Vi håber, at I tog noget med jer hjem.

Du kan læse mere om vores arrangementer hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL SOLDATENS HUS' ARRANGEMENT "ARBEJDS- OG LIVSGLÆDE. FIND DET DU BRÆNDER FOR".

Kære deltager,

vi glæder os meget til at se dig i morgen i Bageriet i Kastellet. Arrangementet starter kl. 18.00 og varer til kl. 22.00.

Adressen er Kastellet 1, 2100 København Ø. De nærmeste offentlige transportmidler er bus 1A og s-tog til Østerport st.
Vedr. parkering har Kastellet kun få pladser til rådighed, og vi anbefaler derfor at parkere udenfor Kastellet.

I Kastellet vil der være skiltning til Bageriet, og man er også altid velkommen til at henvende sig til vagten.

I løbet af aftenen serveres en sandwich og øl/vand samt kaffe/the og chokolade. Entréen er 50 kr. Vi tager desværre ikke imod Dankort, men det er muligt at vælge at betale kontant eller bruge MobilePay (4223 9223/Husk navn i beskedfeltet).

For yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt@soldatenshus.dk.
... See MoreSee Less

View on Facebook

SIDDER DU FAST?

Sidder du fast i din nuværende stilling og vil gerne videre til en ny stilling i Forsvaret eller i Politiet, eller vil du prøve det civile liv?

Men har svært ved at, komme i gang med en ansøgning og CV, fordi du har svært ved at sætte ord på dine kompetencer?

Så kom og hør Nicklas fortælle om hvordan du sætter ord på dine unikke kompetencer.

Det sker torsdag d. 5. oktober, kl. 18.00 i Kastellet. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

MANGLER DU MOTIVATION?

Så kom og hør konsulent ved DIF Soldaterprojekt Nicklas Bjaaland fortælle om hvordan du skaber motivation og mening i dagligdagen, både i Forsvaret og det civile.

Det sker torsdag d. 5. oktober, kl. 18.00 i Kastellet. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Her kan du tjekke vores nyheder fra Facebook.