Facebook News

7 days ago

Soldatens Hus

Vi glæder os meget til at få besøg af Kim Kristensen, ceremonimester i Kongehuset og tidligere øverste chef for de danske styrker i Afghanistan.

Kim Kristensen vil bl.a. give eksempler på korpsånd, sammenhold og kammeratskab. Det skal være på plads, så man som chef kan sige: "I morgen angriber vi igen." Også når det ser allermest dystert og farligt ud.

Vi ser frem til en spændende aften torsdag d. 29 november, kl. 18.00 i Kastellet. Du kan læse mere om Soldatens Hus og vores arrangementer hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Soldatens Hus

STOR TAK TIL ANDERS FOGH RASMUSSEN

En stor tak til Anders Fogh Rasmussen for et særdeles vedkommende og tankevækkende indlæg i Soldatens Hus. Anders Fogh Rasmussen gav et unikt indblik i sin tid som statsminister og generalsekretær i NATO. Han berørte bl.a. baggrunden for Danmarks aktivistiske udenrigspolitik, og bevæggrundene for at vi gik ind i Kosovo, Irak og Afghanistan. Efterfølgende var der en livlig debat med særligt fokus på fremtidens konfliktmønstre, forholdet mellem Øst og Vest, Trump og Europa.

Indlægget bar præg af Anders Fogh Rasmussens store engagement og respekt for de danske soldaters indsats: "Det er jer, der har været udsendt, som har været med til at sætte Danmark på verdenskortet."

Endnu engang TAK til Anders Fogh Rasmussen og til alle jer, der var mødt op og var med til at gøre det til en helt særlig aften i Soldatens Hus.

Du kan læse mere om Soldatens Hus og vores kommende arrangementer her: www.soldatenshus.dk

Billederne er venligst taget af Erling Brodersen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Soldatens Hus

WORKSHOP MED LARS FRISK ROSSEN

"Super fedt arrangement med Lars. Hvordan sælger man lige sig selv, den dag man forlader Forsvaret og søger ud i det civile, hvor arbejdskulturen er anderledes? Her fortalte Lars om at lægge ydmyghed til side, få en fod indenfor og sætte ord på de egenskaber, man har erhvervet i sin tid i Forsvaret. Arrangementet var en god blanding af foredrag om Lars' erfaringer, diskussion af relevante problemstillinger og små opgaver, der forberedte én på den næste jobsamtale.”

Sådan fortæller en deltager, Christian, om sin oplevelse af ”Jobjagt for soldater,” da Soldatens Hus i april afholdt workshoppen i København 🙂

D. 24. og 25. november kan du deltage i workshoppen i Aalborg – læs mere og tilmeld dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Soldatens Hus

PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL SOLDATENS HUS' ARRANGEMENT

Vi glæder os meget til at se dig onsdag d. 31. oktober til Soldatens Hus' arrangement "Den civile soldat". Arrangementet begynder kl. 18.00 og varer til kl. 22.00.

Adressen er: Parolesalen, Kastellet 1, 2100 København Ø

De nærmeste offentlige transportmidler er bus 1A og s-tog til Østerport Station. Vedrørende parkering har Kastellet kun få pladser til rådighed, og vi anbefaler derfor at parkere udenfor Kastellet. I Kastellet vil der være skiltning til Parolesalen, og du er også altid velkommen til at henvende dig i vagten.

I løbet af aftenen serveres let mad og drikke.

Da vi har mange på venteliste, bedes du sende afbud, hvis du er forhindret i at deltage.

For yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt@soldatenshus.dk.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Soldatens Hus

TAG MED TIL ”JOBJAGT FOR SOLDATER” I AALBORG

Soldatens Hus inviterer til en todages workshop i Aalborg med Lars Frisk Rossen, der er direktør og partner i Leaders samt tidligere kompagnichef ved Livgarden.

Det sker lørdag d. 24. november og søndag d. 25. november.

Til workshoppen lærer du alt om den typisk rekrutteringsproces, at skrive dit CV og din LinkedIn-profil – og ikke mindst hvordan du forklarer og sælger dine kompetencer i et civilt sprog.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding er derfor nødvendig 🙂

Det koster 100 kr. at deltage, og du kan læse mere om workshoppen samt tilmelde dig her: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Soldatens Hus

OBERSTEN VAR GODT KØRENDE

I Soldatens Hus vil vi gerne endnu en gang sige tak til de mange deltagere samt oplægsholdere oberst Lars Møller og psykolog Claus Rønnow for et godt arrangement til ”Har du slået nogen ihjel?” den 11. oktober.

Der skal også lyde et stort tak til Thomas fra Baker Company, som stod klar til at hente oberst Lars Møller i Aalborg Lufthavn.

Den amerikanske Jeep fra Anden Verdenskrig var genstand for både nysgerrige blikke og kameralinser i lufthavnen, og i den blev obersten på fornemste vis fragtet til Nordkraft 🙂
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Soldatens Hus

TAK TIL ALLE FOR EN SPÆNDENDE AFTEN I NORDKRAFT

Fra Soldatens Hus skal der lyde et stort tak til oberst Lars Møller og psykolog Claus Rønnow, som i torsdags sørgede for en spændende og indsigtsfuld aften i Nordkraft i Aalborg til arrangementet ”Har du slået nogen ihjel?”.

Vi vil også gerne sige tusind tak til alle jer deltagere, der var mødt op 🙂

For kommende arrangementer med Soldatens Hus kan I følge med på: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Soldatens Hus

DEN CIVILE SOLDAT

Vi glæder os meget til at få besøg af fhv. statsminister og generalsekretær i NATO Anders Fogh Rasmussen, der sætter fokus på den civile soldat.

Danske soldater fremhæves ofte for deres evne til at balance imellem civile og militære kompetencer. Anders Fogh Rasmussen vil bl.a. give eksempler på den danske soldats færdigheder, med fokus på hvilken betydning de balancerede kompetencer har ift. fremtidens konfliktmønstre.

Vi ser frem til en spændende aften onsdag d. 31. oktober, kl. 18.00 i Kastellet. Du kan læse mere om Soldatens Hus og vores arrangementer hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Soldatens Hus

ER I KLAR TIL SÆSONENS FØRSTE ARRANGEMENT I AALBORG?

Nu varer det ikke lang tid, før Soldatens Hus kan byde velkommen til oberst Lars Møller og psykolog Claus Rønnow til arrangementet ”Har du slået nogen ihjel?” i Nordkraft i Aalborg.

Det har vi set frem til!

Arrangementet på torsdag kommer til at foregå i lokale 4.3.02, og vi forventer at kunne begynde kl. 18, så kom gerne i god tid 🙂

Informationer om parkering og busforbindelser kan du finde på dette link: nordkraft.dk/parkering-(1).aspx

Vi glæder os til at se jer og til at dele en spændende aften sammen med jer.

📷: Nordkraft Event
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Soldatens Hus

”HAR DU SLÅET NOGEN IHJEL?” ER UDSOLGT

I Soldatens Hus er vi glade for den store interesse for sæsonens første arrangement i Aalborg, og vi kan nu fortælle, at der desværre ikke er flere billetter til ”Har du slået nogen ihjel?” i Nordkraft d. 11. oktober.

Hvis du ikke har sikret dig en billet, men stadig er interesseret i arrangementet med oberst Lars Møller og psykolog Claus Rønnow, kan du tilmelde dig ventelisten på kontakt@soldatenshus.dk.

Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig plads. Husk at anføre “venteliste” i beskedfeltet.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Her kan du tjekke vores nyheder fra Facebook.