Facebook News

NYHED: 2-DAGES WORKSHOP I SOLDATENS HUS

Vi er meget glade for at kunne invitere til vores første 2-dages workshop i Soldatens Hus sammen med direktør og partner i Leaders, Lars Frisk Rossen, som er tidligere kompagnichef ved Livgarden.

Under workshoppen lærer du alt om den typiske rekrutteringsproces, dit CV, din LinkedIn profil og ikke mindst, hvordan du forklarer og sælger dine militære kompetencer i et civilt sprog, både skriftligt og mundtligt.

Der er plads til 16 deltagere. Deltagelse er efter først-til-mølle princippet. Du kan læse mere om workshoppen og tilmelde dig hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/

Vi glæder os til at se dig!
... See MoreSee Less

View on Facebook

To-dages workshop ved direktør og partner i Leaders, Lars Frisk Rossen, der er tidligere kompagnichef ved Livgarden.

Du lærer alt om den typiske rekrutteringsproces, dit CV, din LinkedIn profil – og ikke mindst, hvordan du forklarer og sælger dine kompetencer i et civilt sprog, både skriftligt og verbalt. For at få et optimalt udbytte af workshoppen forudsættes deltagelse begge dage.

Max antal deltagere: 16.

Praktisk information:

Workshoppen afholdes fra kl. 17.00-22.00 onsdag d. 18. og torsdag d. 26. april i Kastellet, Glücksborg mødelokale, 2100 København Ø.

I løbet af aftenen serveres let mad og drikke.

Deltagelse koster 100 kr, hvilket inkluderer testmateriale og forplejning begge dage.

Bemærk at tilmelding først er bindende, når vi har modtaget din indbetaling på MobilePay 4223 9223 (husk navn i beskedfeltet) eller ved overførsel til Danske Bank, regnr: 9570, kontonr: 0011728138. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@soldatenshus.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig hér: soldatenshus.us11.list-manage1.com/subscribe?u=85ef1349e8d0277e8362f7708&id=98a61a19c2 eller på mail: kontakt@soldatenshus.dk
... See MoreSee Less

Jobjagt for soldater

April 18, 2018, 5:00pm - April 18, 2018, 3:00pm

To-dages workshop ved direktør og partner i Leaders, Lars Frisk Rossen, der er tidligere kompagnichef ved Livgarden. Du lærer alt om den typiske rekrutteringsproces, dit CV, din LinkedIn profil – og ikke mindst, hvordan du forklarer og sælger dine kompetencer i et civilt sprog, både skriftligt og verbalt. For at få et optimalt udbytte af workshoppen forudsættes deltagelse begge dage. Max antal deltagere: 16. Praktisk information: Workshoppen afholdes fra kl. 17.00-22.00 onsdag d. 18. og torsdag d. 26. april i Kastellet, Glücksborg mødelokale, 2100 København Ø. I løbet af aftenen serveres let mad og drikke. Deltagelse koster 100 kr, hvilket inkluderer testmateriale og forplejning begge dage. Bemærk at tilmelding først er bindende, når vi har modtaget din indbetaling på MobilePay 4223 9223 (husk navn i beskedfeltet) eller ved overførsel til Danske Bank, regnr: 9570, kontonr: 0011728138. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@soldatenshus.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Vi glæder os til at se dig. Tilmeld dig hér: soldatenshus.us11.list-manage1.com/subscribe?u=85ef1349e8d0277e8362f7708&id=98a61a19c2 eller på mail: kontakt@soldatenshus.dk

View on Facebook

I anledning af Hærens Officersskoles 150 års jubilæum og Danmarks Veteraners 50 års fødselsdag var Soldatens Hus i aften inviteret med til premieren på teaterforestillingen Cellen, arrangeret i samarbejde med Teater Solaris på Frederiksberg Slot.

Stort tak for en god forestilling og en dejlig aften. Og særligt tak til chefen for Hærens Officersskole, Nicolas Teodors Veicherts, formanden for Danmarks Veteraner Niels Hartvig Andersen og direktør for Teater Solaris Josef W. Nielsen for invitationen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

SOLDATENS HUS KOMMER TIL JYLLAND!

Mange har efterspurgt om Soldatens hus ikke også kom til Jylland, det kan vi nu med glæde bekræfte at vi gør!
Soldatens hus starter op i Aalborg, vi starter den 5. maj med en hel dags konference i Utzon centeret i Aalborg.

Læs meget mere om det på vores hjemmeside.

soldatenshus.dk/aktiviteter/#aabningsarrangement
... See MoreSee Less

View on Facebook

TAK FOR I GÅR!

Soldatens Hus vil gerne sige tak for i går. Søren Gade holdt et foredrag i særklasse, der både gav smil på læben og stof til eftertanke! Et ærligt og åbent foredrag om sin opvækst, sin vej ind i dansk politik, hvordan han navigerer i politik, og alt hvad det indebærer på godt og på ondt. Altsammen krydret med god jysk humor.

Endnu engang stort tak til Søren Gade og til alle jer, der var mødt op. Vi håber, at I havde en dejlig aften.
... See MoreSee Less

View on Facebook

PRAKTISKE OPLYSNINGER TIL SOLDATENS HUS' ARRANGEMENT TORSDAG D. 1. FEBRUAR

Kære deltager,

vi glæder os meget til at se dig i morgen i Bageriet i Kastellet. Arrangementet starter kl. 18.00 og varer til kl. 22.00.

Adressen er Kastellet 1, 2100 København Ø. De nærmeste offentlige transportmidler er bus 1A og s-tog til Østerport st.
Vedr. parkering har Kastellet kun få pladser til rådighed, og vi anbefaler derfor at parkere udenfor Kastellet. Da vi har mange deltagere, anbefaler vi at komme i god tid.

I Kastellet vil der være skiltning til Bageriet, og man er også altid velkommen til at henvende sig til vagten.

I løbet af aftenen serveres en sandwich og øl/vand samt kaffe/the og chokolade. Entréen er 50 kr. Vi tager desværre ikke imod Dankort, men det er muligt at vælge at betale kontant eller bruge MobilePay (4223 9223/Husk navn i beskedfeltet).

For yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt@soldatenshus.dk.
... See MoreSee Less

View on Facebook

LUKKET FOR TILMELDING

Tusind tak for den store interesse for vores netværksarrangement på torsdag d. 1. februar. Vi har desværre ikke flere ledige pladser, men følg med på www.soldatenshus.dk, hvor du kan se mere om vores kommende arrangementer.
... See MoreSee Less

View on Facebook

KUN FÅ BILLETTER TILBAGE!

Vi glæder os meget til på torsdag d. 1. februar, kl. 18.00, hvor Søren Gade holder oplæg og deltager i debat i Soldatens Hus.

I aftenens oplæg har han fokus på, hvordan man overlever som menneske i politik; og hvordan man personligt sætter sig op til at være engageret hver dag, uden undtagelse. Hør også om veteransagen, der ligger ham meget på sinde.

Læs program og tilmeld dig: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

OPLEV SØREN GADE I SOLDATENS HUS

Den 1. februar, kl. 18.00 holder Søren Gade foredrag i Soldatens Hus, og efterfølgende er der afsat en time til debat.

Vi ser frem til en spændende aften, hvor Søren Gade med sit indgående kendskab til Forsvaret bl.a. vil komme ind på, hvad der motiverede ham til at gå ind i politik, og hvordan politik udøves. Han vil også tale om sit arbejde med veteraner og andre forsvarspolitiske emner.

Du kan læse meget mere og tilmelde dig på vores website:
soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

HAR DU HUSKET AT TILMELDE DIG FOREDRAG OG DEBAT MED SØREN GADE?

Vær´med, når Søren Gade fortæller om, hvordan man overlever som menneske i politik og ikke mindst sit arbejde med veteraner og andre forsvarspolitiske emner.

Deltag også i den efterfølgende debat, hvor du kan stille spørgsmål til Søren Gade. Vi glæder os og ser frem til en spændende aften.

Det sker torsdag d. 1. februar, kl. 18.00 i Soldatens Hus. Tilmeld dig hér: soldatenshus.dk/aktiviteter/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Her kan du tjekke vores nyheder fra Facebook.