Soldatens Hus søger frivillige

Har du lyst til at være en del af Soldatens Hus og hjælpe med at styrke nuværende og tidligere soldaters tilhørsforhold til det civile?

Soldatens Hus søger dig, der gerne vil:

  • Hjælpe med det praktiske i forbindelse med Soldatens Hus’ spændende arrangementer med engagerede deltagere og oplægsholdere
  • Være en del af et frivilligt iværksætterteam, der brænder for sagen
  • Være med til at udvikle og sætte rammerne for Soldatens Hus

Soldatens Hus kan tilbyde:

  • Deltagelse i Soldatens Hus arrangementer, når du ikke er ansvarlig for det praktiske
  • Mulighed for at involvere dig yderligere i Soldatens Hus, hvis du ønsker det
  • Netværksdannelse med nuværende og tidligere soldater

Soldatens Hus afholder arrangementer den første torsdag i hver måned. Vi forventer at du, sammen med en anden frivillig, kan være ansvarlige for det praktiske i forbindelse med afholdelse af arrangementer én aften hver anden måned. Et arrangement varer fra kl. 18.00 – 22.00 og foregår på Kastellet i København. Det praktiske består i at modtage gæster, sætte forplejning frem til gæsterne og oprydning. Du er velkommen til at deltage i Soldatens Hus’ øvrige arrangementer som gæst, når du ikke har vagten.

Soldatens Hus er etableret som en frivillig organisation og alle involverede arbejder frivilligt. I Soldatens Hus lægger vi vægt på, at en uformel tone og højt til loftet kan sameksistere med professionalisme og præcision i produktet.

Hvis du er interesseret i at blive en del af Soldatens Hus ser vi meget gerne, at du sender en kort ansøgning og et CV til kontakt@soldatenshus.dk.

Du er velkommen til at læse mere om Soldatens Hus på facebook og linkedin eller på www.soldatenshus.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig